Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Boogschutter

22 november ~ 21 december

Je moet andere mensen de vrijheid geven zich te ontplooien, zodat je je in je relaties kunt ontwikkelen. Als je goed nadenkt weet je onmiddellijk succes te bereiken en je karakter te sterken. Verdoe je tijd en je energie niet met dingen die twijfelachtig zijn..

Gezondheid

Neem bij belangrijke beslissingen iemand in vertrouwen, van wie je aanneemt dat hij/zij meer ervaring heeft dan jij. Je zult je beter voelen, als je eens wat stoom afblaast. Ga lekker aan de slag en handel ook het werk af, dat misschien al enige tijd is blijven liggen..

Liefde

Een oude mopperaar en betweter zou je niet zo serieus moeten nemen. Misschien moet je lid worden van een sportvereniging. Stoot je goede vrienden uit onoplettendheid niet voor het hoofd, ze willen je alleen maar helpen..

Werk

Alles is vandaag met hard werken verbonden. Op financieel gebied moet je elke stap goed overwegen, voordat je je met bijkomende verplichtingen inlaat. Probeer je hoofd er bij te houden want er moet nogal wat geregeld worden..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Boogschutter. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?