Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Boogschutter

22 november ~ 21 december

Laat je niet door anderen van je goede ideeën afbrengen. De tijd van opwinding, angsten en remmingen is voorbij. Het komt er nu op aan om stap voor stap te plannen en te handelen..

Gezondheid

Je voelt je over het algemeen niet al te energiek momenteel. Het is verstandig, je te ontspannen, want met piekeren kom je niet verder. Eén dezer dagen vindt je je innerlijk evenwicht weer terug..

Liefde

Maak gebruik van de gunstige omstandigheden in de ochtenduren, ze kunnen de basis voor je verdere toekomst zijn. Ga jezelf wat meer te buiten, luister wat meer naar je hart en niet altijd alleen maar naar je verstand. Nu staan de sterren gunstig op het gebied van de liefde..

Werk

Als het eerste enthousiasme verdwenen is, zal je alleen verder moeten. Voordelige beleggingsgebieden zouden energiebedrijven kunnen zijn, maar ook alle soorten bodemschatten en de landbouw. Plannen zijn het makkelijkst te realiseren in de middag en avond, maar niet in de morgenuren..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Boogschutter. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?