Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Kreeft

22 juni ~ 22 juli

Hou rekening met de situatie thuis bij al je overwegingen die betrekking hebben op je verdere toekomst! Je vindt je innerlijke evenwicht weer terug. Je bevindt je in een langzame, organische ontwikkeling. Investeer alleen in fundamentele dingen..

Gezondheid

Vraag advies aan echte vakmensen, die zullen je graag helpen. Blijf uit de buurt van toenemende druk. Schakel maar terug in de eerste versnelling, en probeer de dingen eens vanuit een nieuw oogpunt te zien..

Liefde

Verlies de personen waar je veel om geeft niet uit het oog. Als je je blik helder houdt zul je veel makkelijker met alles om kunnen gaan. Gooi het eens over een andere boeg en pak de zaken wat flexibeler aan, dan zul je deze dag succesvol zijn..

Werk

Wacht rustig af, een gunstigere uitgangspositie zal zich al snel voor je voordoen. Goede winstmogelijkheden in het spel liggen tussen 2000 uur en 2200 uur. Het is vandaag makkelijk om je kansen te benutten..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Kreeft. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?