Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Leeuw

23 juli ~ 22 augustus

Wat je ook van plan bent, doe het zonder twijfel. Sta open voor alle dingen, die in deze tijd in je leven gebeuren. Behandel de huidige situatie als een nieuwe auto, die nog moet worden ingereden, voordat je hem tot topprestaties kunt brengen..

Gezondheid

Ga eens over op het drinken van thee op kruidenbasis. Richt je blik op de toekomst. Je zult vanaf nu geen last meer hebben van stemmingswisselingen..

Liefde

Je durft weer uit je schulp te kruipen en je kan anderen weer makkelijker toelaten. Door te impulsief te werk te gaan zou je fouten kunnen maken. Het compliment, dat men je geeft, is echt gemeend..

Werk

Laat je echter niet verleiden iets te kopen, wat je niet echt nodig hebt. Steek je energie vooral in mensen en dingen die het waard zijn, dat zal je veel voldoening geven. Zorg dat je het vandaag in geen geval aan de stok krijgt met superieuren of wat voor functionarissen dan ook..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Leeuw. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?