Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Leeuw

23 juli ~ 22 augustus

Het gaat je voor de wind, maar deze fase van overvloed is van korte duur. Je krijgt vandaag veel waardering van kennissen en ook in de omgeving waar je woont, bij je buren dus. Je zult in de toekomst de vruchten plukken van je inspanningen..

Gezondheid

Je moet vechten tegen de innerlijke onrust die je van je slaap en je goede humeur berooft en naar je innerlijke stem luisteren. Kleinigheden, waar de meeste andere mensen om kunnen lachen, vat jij veel te zwaar op. Levensmiddelen, die op je boodschappenlijstje staan streep je door, alleen omdat iemand ze afgeraden heeft..

Liefde

Je moet je vriend(in) wat meer over je leven vertellen en meer vertrouwen tonen. Laat je niet door jaloerse personen onzeker maken en vervolg je weg. De problemen die je tot nu toe hebt gehad in relaties komen vaak voort uit bindingsangst..

Werk

Het is de tijd om lang gekoesterde voornemens nog eens aan een kritische blik te onderwerpen. Bij speculaties kun je op veel winst en succes rekenen. Je doet nieuwe indrukken op en maakt goede vrienden..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Leeuw. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?