Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Maagd

23 augustus ~ 22 september

Onderneem meer samen met je vriend(in) en spreek je plannen goed door. Als je maar lang genoeg wacht, komen sommige dingen vanzelf, en wordt je sterker en geduldiger. Ontspan je, je moet niet de hele dag aktief willen zijn, maar je meer overgeven aan de vrije uren..

Gezondheid

Je moet je losmaken van de dingen waar je tot nu toe veel belang aan hechtte. Je lichamelijke conditie is momenteel wat aan de zwakke kant, daarom moet je bij alles voorzichtiger aan doen dan normaal. Je lichamelijke weerstand tegen ziektes is bijzonder groot..

Liefde

Spanningen zijn juist nú goed uit de wereld te helpen - en wat overblijft zijn positieve gevoelens. Laat je niet door iemand, die een bepaald probleem maar van horen zeggen kent, van je plannen afbrengen. Als je gebonden bent, zou je vandaag bijzonder huiselijk moeten zijn..

Werk

Bij speculaties kun je op veel winst en succes rekenen. Je hebt als geen ander sterrenbeeld het talent om andere mensen voor je te winnen. Er kunnen kleine problemen in je beroepsleven optreden..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Maagd. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?