Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Ram

21 maart ~ 19 april

Vergeef een persoon die je eens onrecht heeft aangedaan en die hier al lang spijt van heeft, ookal heeft hij dat nooit tegen je gezegd. Als je je ergert en het gevoel hebt iets te moeten uitpraten, doe het dan en ga niet mokken. Het komt er nu op aan om stap voor stap te plannen en te handelen..

Gezondheid

Wandel, jog, fiets of zwem met je geliefde om het hardst. Jij kunt de drijvende kracht zijn, die anderen meesleept. Vraag advies aan echte vakmensen, die zullen je graag helpen..

Liefde

Alertheid kan je, zeker vandaag, goed van pas komen. Neem alle tijd, die je nodig hebt. Je mag vandaag niets overhaasten of met geweld afdwingen..

Werk

Je barst van de energie en je stort je met veel plezier op de moeilijkste opgaven en problemen. Aangezien je al vanaf de ochtenduren dankzij de gunstige stand van de planeten enthousiast bent, weet je zelfs sceptici voor je te winnen. Misschien gedraag je je, zonder het te weten, koud en afwijzend en kom je door je tijdelijke onverschilligheid vreemd over op je omgeving..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Ram. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?