Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Schorpioen

23 oktober ~ 21 november

Iemand zou wel eens de vruchten kunnen plukken, die jou eigenlijk toekomen. Het moment is gekomen om beslissingen te nemen en tot actie over te gaan. Probeer erachter te komen of jouw bedoelingen wel door je omgeving worden geaccepteerd, ga dan pas tot actie over..

Gezondheid

Het is een goede tijd om oude ballast overboord te gooien en nieuwe aan boord te nemen. Je hebt de neiging om veel van jezelf te eisen en dat is een grote belasting vor je zenuwen. Men zal respect voor je hebben, dat doet je goed..

Liefde

Een jong iemand kan wat liefde aangaat voor een probleem zorgen, dat echter gelukkig aan het eind van de dag vanzelf opgelost wordt. Je bent open en je kunt met veel gemak op mensen af stappen. Het is helemaal aan jou of je de gelegenheden die het lot biedt, ook aangrijpt..

Werk

Speculaties en roekeloze manoeuvres om snel aan het grote geld te komen moeten beslist vermeden worden. Op werkgebied ligt er een goede en fijne dag in het verschiet. Blijf trouw aan je principes, als men je om de vinger probeert te winden..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Schorpioen. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?