Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Steenbok

22 december ~ 19 januari

Als je een beslissing moet nemen, moet je gewoon op je gevoel afgaan en de weg van de minste weerstand kiezen. Je moet de tijd rustig zijn werk laten doen. Wie rustig te werk gaat, maakt geen fouten..

Gezondheid

Sterk gezoete dranken en alcohol moet je vandaag vermijden. Wees voorzichtig met medicijnen. Je concentratievermogen zal een stuk beter worden, als je jezelf wat meer rust gunt..

Liefde

Buitengewone ondernemingen en spontane afspraken zouden vandaag op je programma moeten staan. Tegemoetkoming en toeweiding kun je alleen maar verwachten, als je niet terughoudend reageert. Laat je niet door iemand, die een bepaald probleem maar van horen zeggen kent, van je plannen afbrengen..

Werk

Trek je terug uit een kring, die niet jouw standpunten vertegenwoordigt. Als je ergens niet met hart en ziel achter kunt staan, sla dan snel het roer om. Wat je nu ook doet, het zal aan je succes bijdragen..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Steenbok. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?