Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Stier

20 april ~ 20 mei

Laat de dingen op je af komen, dat is een prima methode om je doelen te bereiken. Pas op voor negatieve invloeden en wees zo nodig doortastend. Het komt er nu op aan om stap voor stap te plannen en te handelen..

Gezondheid

Je hebt echt rust nodig anders ga je er aan onderdoor en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je voelt je momenteel niet helemaal fit en je hebt veel energie en discipline nodig om je dagelijks werk voor elkaar te krijgen. Je bevindt je in een positie, waarin je je vol kracht staande kunt houden..

Liefde

Zorg voor wat meer afwisseling in je alledaagse leven. Blijf realistisch, met beide benen op de grond. Meng je in sociale activiteiten en organiseer er zelf ook een paar..

Werk

Maak je niet druk als sommige andere dingen ten koste gaan van je werk. Eventuele hindernissen bij het begin van een onderneming houden je niet tegen. Je kunt nu beter de zakelijke dingen laten rusten en aan je persoonlijke situatie werken..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Stier. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?