Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Stier

20 april ~ 20 mei

Voor jou geldt: aan het werk! Maak wat tijd vrij om tot nieuwe inzichten te komen. Probeer van de uitdagingen die op je af komen een succes te maken. Je kunt een zekere mate van onrust voelen, wat tot onvoorzichtigheid kan leiden..

Gezondheid

Je kunt een boel werk verzetten en veel problemen te lijf gaan. Je kunt op hulp rekenen, als je een probleem niet op kunt lossen. Er is geen enkele reden tot paniek, maar probeer wel iets oplettender te zijn..

Liefde

Geloof niet alles wat men je toefluistert, maar wees ook geen spelbreker. Je bent in een goede stemming en je kunt bijna van alles wat op je af komt genieten. Een uitnodiging, waar je zeker op in moet gaan, kan leiden tot veelbelovende contacten..

Werk

Op financieel gebied zou je nu bijzonder oplettend moeten zijn. Er wordt helaas weer eens misbruik gemaakt van je goede karakter. Je bent positief ingesteld en je vervult je functie vol zelfvertrouwen..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Stier. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?