Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Tweeling

21 mei ~ 21 juni

Je wordt nu niet naar je hardheid beoordeeld, maar naar je vaardigheden. Vergeef een persoon die je eens onrecht heeft aangedaan en die hier al lang spijt van heeft, ookal heeft hij dat nooit tegen je gezegd. Gebruik de kracht die je in je hebt..

Gezondheid

Je mist je normale, stabiele levenslust. Sterk gezoete dranken en alcohol moet je vandaag vermijden. Bevrijd je van energievretende ergernissen en blaas liever eens wat stoom af dan je altijd maar voor alles verantwoordelijk te voelen..

Liefde

Er zijn mogelijkheden om aan de sleur te ontsnappen, maar als je je te zeer laat meeslepen kun je in gevaar komen. Er is iemand, die het echt goed met je bedoelt en aan wie je aandacht zou moeten geven. Je voelt je werkelijk als van een grote last bevrijd..

Werk

De anderen vertrouwen jou en dat moet je waarderen. Blijf bescheiden, hoe belangrijk je ook bent: gedraag je terughoudend en blijf ontvankelijk voor impulsen van je omgeving. De huidige problemen kunnen alleen door geduld en een nauwkeurige planning opgelost worden..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Tweeling. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?