Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Tweeling

21 mei ~ 21 juni

Laat je niet van je stuk brengen door onverwachte veranderingen en wees niet te eerzuchtig. Probeer je vrienden en kennissen wat vaker te zien. Hou de dingen vandaag zelf in de hand..

Gezondheid

Door meer aan sport te doen, kun je je weerstand versterken en een goede stemming kweken. Je staat nu onder een gunstige invloed van de sterren, die je geduldig maakt en energie geeft. Misschien is het tijd om je werkwijze te veranderen of om belastingen in je omgeving uit de weg te ruimen om ziekte te verhinderen..

Liefde

Een oude vriendschap wordt weer nieuw leven in geblazen. Probeer het hoofd koel te houden. Probeer vandaag in ieder geval buiten te zijn..

Werk

Door de gunstige stand van de grote planeten zullen je omstandigheden snel verbeteren: winkansen zijn in het vooruitzicht. De rente loopt bij een negatief banksaldo hoog op en uiteindelijk moet jij voor alles instaan, wees dus niet zo vrijgevig. Nieuwe initiatieven zijn vooral succesvol wanneer je ze in de middaguren uitvoert..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Tweeling. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?