Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Vissen

20 februari ~ 20 maart

Het vereist een hoop doorzettingsvermogen om op de door jouw uitgestippelde weg te blijven. Stel je niet te bescheiden op. Als doorzetten en toegeven in evenwicht zijn, hoef je nergens spijt van te hebben..

Gezondheid

Ga niet te veel op in je dromen maar houd de praktische zaken liever goed in het oog. Wissel inspanning af met de nodige rust. Je eetgewoonten zijn niet zo goed, dit kan tot lichamelijke klachten leiden..

Liefde

Een positieve opstelling tegenover je naaste omgeving is belangrijk. Voor een avontuurtje, zonder dat er verder iets achter steekt, zou je je toch te goed moeten voelen. Wie vandaag iemand zijn liefde verklaart, zou zijn relatie met de ander een nieuwe impuls kunnen geven..

Werk

Geld lenen of weggeven kan problemen veroorzaken. Neem initiatief! Een plan dat al langer ligt te wachten om uitgewerkt te worden, zou nu eindelijk eens gestart moeten worden. Daarbij komen kansen op geluk in het spel, of bij zakelijke transacties..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Vissen. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?