Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Vissen

20 februari ~ 20 maart

Geluk en succes bereiken deze dagen hun hoogtepunt. Leef naar een doel toe. Je zou het contact met mensen, die weinig positiefs te melden hebben, moeten beperken of zelfs afbreken..

Gezondheid

Samenwerking is goed voor je innerlijke balans. Ga eens over op het drinken van thee op kruidenbasis. Je geringe weerstand zorgt voor een verhoogde vatbaarheid voor infecties..

Liefde

Meng je in sociale activiteiten en organiseer er zelf ook een paar. Wanneer je je eisen niet te hoog stelt, is het voor andere mensen gemakkelijker op je in te gaan. Er doet zich de mogelijkheid voor om een streep onder het verleden te zetten en om tot op zekere hoogte een nieuw leven te beginnen..

Werk

Elk detail moet tot in de puntjes doordacht worden. Blijf geduldig. Nu kun je de basis leggen voor succes op beroeps- maar vooral ook financieel gebied..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Vissen. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?