Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Waterman

20 januari ~ 19 februari

Het is beter nog wat te wachten voor je de knoop doorhakt in een bepaalde situatie. Neem vooral in de avonduren tijd voor je privéleven, want anders zou iemand zich verwaarloosd kunnen voelen. Probeer, als het kan, zoveel mogelijk in de buitenlucht te zijn..

Gezondheid

Je denkt niet dat het noodzakelijk is, tegen andere mensen te vechten, omdat je weet dat je in deze stemming alles aankunt. Te veel eten, wat een belasting is, kunnen je maag en je bloedsomloop niet verdragen. In de ochtend heb je de neiging ondoordacht te handelen, en je doorzettingsvermogen kan een gevaar voor je zijn..

Liefde

Je maakt je onnodig zorgen. Een frisse blik geeft je kracht, ookal lijkt het nu misschien niet zo. Ga eens de natuur in en maak een flinke wandeling..

Werk

Deze tijd is erg geschikt om je even lekker terug te trekken. Blijf trouw aan je principes, als men je om de vinger probeert te winden. Je moet ervoor oppassen, dat je je vermogen niet te boven gaat, anders ben je in moeilijkere perioden sneller kwetsbaar..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Waterman. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?