Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Weegschaal

23 september ~ 22 oktober

Zet alles eens op een rijtje en denk diep na voor je de volgende stap neemt in een beslissing. Jij bent niet iemand die veel waardering nodig heeft van anderen, om goed te kunnen functioneren. Dit is een gunstige dag om dingen voor te bereiden en te plannen..

Gezondheid

De dingen die gedaan moeten worden pak je vandaag energiek aan. Je moet een voor jou persoonlijk samengesteld menuplan maken. Je geringe weerstand zorgt voor een verhoogde vatbaarheid voor infecties..

Liefde

Zorg dat je je vriend(in) niet te dicht op de huid zit, dit kan de harmonie in jullie relatie verstoren. Probeer je innerlijke evenwicht terug te vinden, dan komt geluk vanzelf op je af. Je sterren staan gunstig wat je innerlijk betreft en wijzen op harmonie..

Werk

Neem niet teveel risico, als je niet goed op de hoogte bent. De uren tussen 1200 uur en 2000 uur zijn gunstig om zakelijk iets nieuws te beginnen. Aangezien alles wat je nu doet grote gevolgen voor de toekomst heeft, zou je voortaan ook met je eigen oplossingen moeten komen..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Weegschaal. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?