Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Weegschaal

23 september ~ 22 oktober

Op je werk gaat het goed. Probeer alles in evenwicht te houden. Als het jou lukt om je tijd beter in te delen, zul je je evenwicht weer terugvinden en dan kun je zonder angst je plannen verwezenlijken..

Gezondheid

Neem niet al je angsten zo serieus, daardoor zou je lichaam onnodig belast kunnen worden. Het is een goed moment om afstand te doen van oude, ongezonde gewoonten en nieuwe wegen in te slaan. Ondoordacht handelen kan vandaag leiden tot allerlei soorten ongelukken, het maakt niet uit waar..

Liefde

Geduld en doorzettingsvermogen zullen beloond worden. Zit jezelf niet zo in de weg vandaag! Als iemand iets voor je doet, wees dan eens meer dan alleen tevreden. Je voelt je werkelijk als van een grote last bevrijd..

Werk

Deze periode gaat het je financieel gezien voor de wind. Vooral voornemens op de lange termijn zijn gunstig, probeer ze hardnekkig en onverstoorbaar te realiseren. Omdat zich midden op de dag goede financiële kansen aandienen, moet je ´s morgens al zakelijke transacties voorbereiden..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Weegschaal. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?